Ние използваме бисквитки, за да Ви предоставим най-добрите продукти. Ако продължите да използвате нашият уебсайт, означава че сте съгласни с използването на бисквитки.

Материали

Дървото - уникален естествен материал, който носи в себе си уют и хармония. От векове е привличало, вдъхновявало, очиствало пространството от негативна енергия. Инспирирани от този дух, избрахме да работим с първокачествен дървен материал с местен и екзотичен произход. Местен, защото традицията трябва да се цени и екзотичен, защото съумяхме да съчетаем класическите форми на продуктите си с далечни, тропически и необикновени дървесини.

Неизменно свързани с чистотата на природата, изделията от дървесни материали ще внесат във Вашия дом или офис неподправена красота и хармония, а естествените шарки и разнообразие ще декорират пространството, за което са избрани.

За да Ви представим качествен и надежден финален продукт избрахме наурални масла, които са екологично чисти и безвредни за хората и животните, като същевременно удължават живота на дървесината и предпазват повърхността й от влиянието на външни фактори.

Изпълняваме и индивидуални поръчки от плексиглас или комбинация от плексиглас и дърво.