Ние използваме бисквитки, за да Ви предоставим най-добрите продукти. Ако продължите да използвате нашият уебсайт, означава че сте съгласни с използването на бисквитки.

За нас

Robiwoods представя висококачествени кухненски дъски, аксесоари, както и разнообразни артикули по индивидуална поръчка за барове и ресторанти, които са прецизно изработени от екологично чисти материали.

Собственото производство на фирмата, безкомпромисно гарантира, че всеки от продуктите ни е грижливо създаден с внимание към детайла.
Зад нашия асортимент стои идеята за създаване на интересен и запомнящ се декор за дома, заведението или офиса, съчетан с функционалността на артикулите ни.
Продуктите на Robiwoods са иделаното решение за тези, които искат по креативен начин да се насладят или подарят нов прочит на традиционната красота на дървото.
При нас ще намерите широко разнообразие от модели, които са създадени, за да вдъхновяват!
Разширихме асортимента си и вече може да предложим на клиентите си ушиване на фирмено облекло и изработка на цялостна външна и вътешна реклама. Всички наши продукти могат да бъдат брандирани, а от 2019 година вече предлагаме и брандиране и ребрандиране на продукти на клиента.
За повече информация не се колебайте да ни потърсите на телефон +359 883 334 884 или на info@robiwoods.com

 


 

Изложение в Интер Експо Център от 28 до 31.01.2020г "СИХРЕ"

 

        

 


 

Изложение в Интер Експо Център от 07 до 10.11.2018г "СИХРЕ"

 

                 

                                                               


 

Изложение в Интер Експо Център от 24 до 28.04.2018г "Светът на мебелите"